Sloopwerken

Voor ons is elke opdracht een nieuwe uitdaging. Het maakt niet uit hoe groot of klein de klus is, alles moet 100% naar tevredenheid van de opdrachtgever zijn. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kan adviseren waar dat nodig is.

Sloopwerk is meer dan alleen ruwweg iets afbreken. Planning, nauwkeurigheid, veiligheid en recyclen zijn ook aspecten die bij sloopwerken naar voren komen. Al deze aspecten moeten perfect op orde zijn om het sloopwerk uit te kunnen voeren. U hebt in het algemeen geen vergunning nodig om te mogen slopen. Meestal moet u wel een sloopmelding doen bij de gemeente.

Wilt u een gebouw of een deel daarvan gaan slopen? Dan bent u verplicht een sloopmelding te doen in de volgende gevallen:

  • bij de sloop komt 10 m3 of meer afval vrij
  • bij de sloop verwijdert u asbest
  • Sloopmelding én omgevingsvergunning

In de volgende gevallen hebt u ook een omgevingsvergunning nodig:

  • sloopwerkzaamheden aan een beschermd monument;
  • sloopwerkzaamheden aan een gebouw in een beschermd stads- of dorpsgezicht;
  • slopen in strijd met het bestemmingsplan.

Of het nu voor de particuliere of de zakelijke markt is, wij verzorgen het sloopwerken A tot Z. Mocht u liever zelf de touwtjes in handen hebben? Dan kunt u zonder problemen bij ons een machine huren met of zonder chauffeur.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het personeel is in bezit van VCA* en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties.

Projecten

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Cart