Grondwerken

Een project slaagt pas bij een degelijke ondergrond. Goed grondwerk staat dan ook niet voor niets aan de basis van elk project. Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar kan letterlijk en figuurlijk bergen werk verzetten.

Grondwerken gaat zowel om het bouwrijp maken van uiteenlopende locaties als het woonrijp maken van diverse projecten. Met onze grondverzet werkzaamheden maken wij verschillende terreinen op uiteenlopende locaties bouwrijp en diverse projecten woonrijp. Ons grondwerk is zeer divers. Door de inzet van ons moderne materieel zoals kranen, shovels en dumpers, kan elk project efficiënt worden gerealiseerd.

Bij grondwerk denkt u natuurlijk ook aan het aanleggen van bouwputten en uiteraard bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u van het begin tot eind.

Naast deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor drainage en rioleringswerkzaamheden. Wij denken met u mee over verschillende oplossingen en realiseren al uw drainage en rioleringswerkzaamheden zodat u op dit gebied nooit meer problemen tegenkomt.

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn in het bezit van de juiste machines, zo kan elk grondwerk project efficiënt worden gerealiseerd. Dit kan zowel voor bedrijven als particulieren.

Projecten

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Cart