Palen kraken

Koorevaar loon- en Verhuurbedrijf B.V. helpt u graag bij het kraken van palen. Met de gesteldheid van de bodem in Nederland zijn palen nodig om een constructie te kunnen dragen, daarom worden palen aangepast aan de bodemgesteldheid. Het belangrijkste doel van palen kraken is de bewapening vrij te maken voor hechting aan de nog te storten funderingsbak. We zullen op de juiste maat de kop van de paal kraken zodat de stalen stekken vrij komen, waar de bewapening van de fundering aan gekoppeld wordt. Van betonnen funderingspalen of damwanden wordt de bovenkant tot een bepaald niveau verwijderd. Bij A. Koorevaar loon- en Verhuurbedrijf B.V. kunnen we palen kraken tot 30 cm dik. Dit kan machinaal worden uitgevoerd met materieel voorzien van een hydraulische palenkraker.

Het kraken van palen is dus essentieel voor het goed hechten van de constructie met de heipalen. Wanneer er niet gekraakt zou worden, zou het voor kunnen komen dat de constructie los raakt van de heipalen wat kan resulteren in het wegzakken of schuin gaan staan van het gebouw.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het personeel is in bezit van VCA* en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties. We beschikken over jarenlange ervaring, en nemen het werk dan ook graag van u uit handen. Interesse? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we snel voor u aan de slag.

Projecten

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Cart