Palen trillen Delft

Palen trillen Delft Welkom bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar. Bij ons bent u aan het juiste adres voor loonwerk en grondwerken, bijvoorbeeld palen trillen in Delft en omstreken. In de afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en vakkundig bedrijf wat dag en nacht voor u klaar staat. Hoe groot of klein de klus ook is, wij helpen u graag. Wilt u liever zelf de touwtjes in handen hebben, dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van machines, met of zonder chauffeur.

Werkzaamheden bij palen trillen in Delft

Wij van Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar beschikken over vele ervaring op het gebied van palen trillen in Delft en omstreken. Wij zetten zowel houten als betonnen palen en maken hiervoor meestal gebruik van een minigraver met een trilblok. Dit blok is voorzien van een palenklem, waardoor wij eenvoudig de palen de grond in kunnen trillen. Palen trillen is een alternatieve heimethode waarbij we met een trilblok een paal in trilling brengen. Door deze beweging verliest de onderliggende grond zijn draagkracht. De paal zakt hierdoor onder het gewicht van het trilblok en het eigen gewicht de grond in.

Waarom A. Koorevaar voor palen trillen in Delft

Wij van Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar beschikken over zeer professionele machines en de juiste kennis. Onze machines zijn uitermate geschikt om verschillende soorten palen de grond in te trillen, zoals weidepalen, afrasteringen, haringen, staven, palen en buizen. Zowel hout als kunststof en metaal, bij palen trillen is alles mogelijk. Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van palen trillen in Delft en omstreken? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op, onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Projecten

      Cart