Oplanger heipaal Utrecht

Oplanger heipaal Utrecht Als u op zoek bent naar een oplanger heipaal in Utrecht of een ander soort materiaal of machine, dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Hoe groot of klein de klus ook is, wij staan voor u klaar. Wij zorgen altijd dat het resultaat 100% naar uw tevredenheid is.

Waarom een oplanger heipaal in Utrecht

Een oplanger heipaal, ook wel opzetter genoemd, wordt gebruikt bij heiwerkzaamheden. De oplanger wordt op de houten heipaal geslagen en zorgt ervoor dat de houten paal voldoende ver onder de grondwaterspiegel komt te staan. Dit is noodzakelijk bij een houten paal, omdat deze in aanraking komt met vocht en zuurstof, waardoor de paal aangetast kan worden. Grondwater is de enige conservering van de houten heipaal, dus een volledige dekking door het grondwater is noodzakelijk.

Waarom A. Koorevaar inschakelen voor oplanger heipaal in Utrecht

Wij leveren verschillende soorten en maten oplanger heipaal. De afmetingen die u nodig heeft, zijn afhankelijk van het grondwaterpeil en hetgeen wat gebouwd wordt. Voor elk soort oplanger heipaal in Utrecht zijn andere eigenschappen bekend. Weet u niet precies welke oplanger geschikt is voor uw werkzaamheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van heiwerkzaamheden, weten wij precies welke oplanger heipaal in Utrecht voor u het beste is.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze oplanger heipaal? Of zou u graag meer informatie of advies willen over dit materiaal of andere machines? Neem dan contact met ons op, onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder.

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Projecten

      Cart