Beton opzetter Molenlanden

Beton opzetter Molenlanden Bent u op zoek naar een beton opzetter in Molenlanden of een ander soort machine of materiaal? Dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en het verhuren van vele verschillende materialen. Het maakt niet uit hoe groot of klein de klus is, wij staan te allen tijde voor u klaar. Wij vertrekken pas als u 100% tevreden bent.

Waarom een beton opzetter in Molenlanden

Een beton opzetter in Molenlanden – ook wel oplanger genoemd – wordt gebruikt bij het heien. De opzetter wordt op de houten heipaal geslagen en zorgt ervoor dat de houten paal voldoende ver onder de grondwaterspiegel komt te staan. Dit is noodzakelijk omdat hout, wat in aanraking komt met vocht en zuurstof, aangetast kan worden door bijvoorbeeld schimmels. Grondwater is de enige conservering van een houten heipaal, dus volledige dekking door het grondwater is noodzakelijk.

Welke beton opzetter in Molenlanden past bij u?

Wij leveren verschillende soorten beton opzetter. Welke afmetingen u nodig heeft, is afhankelijk van het grondwaterpeil en hetgeen wat gebouwd gaat worden. Voor al onze soorten beton opzetter zijn tekeningen beschikbaar. Als u niet precies weet welke beton opzetter het meest geschikt is voor uw klus, dan kunt u contact met ons opnemen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van heiwerkzaamheden, weten wij precies welke opzetter u nodig heeft.

Meer informatie?

Als u geïnteresseerd bent in onze beton opzetter in Molenlanden of als u graag nog wat meer informatie en advies zou willen over de materialen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Projecten

      Cart