Oplanger heien Dordrecht

Oplanger heien Dordrecht Bent u op zoek naar een oplanger heien in Dordrecht of een ander soort materiaal of machine? Dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij helpen u graag verder. Wij gaan pas bij u weg als het resultaat 100% naar uw tevredenheid is.

Waarom oplanger heien in Dordrecht

Een oplanger, ook wel een opzetter genoemd, wordt gebruikt bij heiwerkzaamheden. De oplanger wordt dan op de houten heipaal geslagen, zodat de paal bij het heien ver genoeg onder de grondwaterspiegel komt te staan. De reden waarom dit noodzakelijk is, is omdat het hout in aanraking komt met vocht en zuurstof, waardoor de paal aangetast kan worden. Aangezien grondwater de enige conservering is van de houten heipalen, is het van belang dat er een volledige dekking door het grondwater is.

Waarom A. Koorevaar voor oplanger heien in Dordrecht

Wij van A. Koorevaar leveren verschillende soorten en maten oplanger heien. Welke afmetingen voor uw klus geschikt zijn, hangt af van het grondwaterpeil en hetgeen wat er gebouwd moet worden. Voor elk soort oplanger heien in Dordrecht gelden andere eigenschappen. Als u niet goed weet welke oplanger heien u nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van heiwerkzaamheden, weten wij precies welke oplanger u nodig heeft.

Meer informatie?

Als u interesse heeft in onze oplanger heien in Dordrecht , of als u graag nog wat meer informatie of advies zou willen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Projecten

      Cart