Drainage aanleggen Breda

Drainage aanleggen Breda Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor drainage aanleggen in Breda en omstreken, dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij werken zowel met zakelijke als met particuliere klanten, niks is voor ons te veel. Een klus is bij ons pas afgerond als de klant 100% tevreden is met het resultaat.

Wat is drainage?

Drainage is simpelweg het afvoeren van water, meestal gebeurd dit via de dakgoot. In het geval van drainage in de tuin doe je dit meestal om het grondwaterpeil omlaag te krijgen. Het komt namelijk veel voor dat na een flinke regenbui plassen op het gazon blijven staan. Dit komt omdat de grond te veel moeite heeft met het wegwerken van het water. Veel planten en het gazon kunnen namelijk helemaal niet tegen zoveel water opboksen, waardoor de kans dat ze een regenbui overleven klein is. Gelukkig kunt u hier wat aan doen, namelijk drainage aanleggen.

Systemen drainage aanleggen in Breda

Er zijn verschillende mogelijkheden voor drainage aanleggen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan ondergrondse buizen die het water afvoeren, maar ook aan goten die aan de rand van het terras of gazon aangebracht worden. Hierdoor kan het water via de goot de grond intrekken. Nog een ander type bij drainage aanleggen in Breda is de geperforeerde buis. Deze buis ligt onder de grond en is dus niet zichtbaar. Het water kan de buis gemakkelijk in door de kleine gaatjes, om vervolgens afgevoerd te worden.

Meer informatie over drainage laten aanleggen in Breda

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van drainage aanleggen in Breda en omstreken? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Direct contact!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Projecten

      Cart